25
Sep

Eerste gepersonaliseerde Domlamp overhandigd

Vorig jaar zijn de bijzondere Lumina- en Scipio ‘Domtoren’ designlampen gepresenteerd waarvan de voet bestaat uit een unieke steen (montant) van de Domtoren in Utrecht die momenteel gerestaureerd wordt.
Op de kap van deze lampen is de skyline van de stad te zien met daarop de meest markante gebouwen met in het midden natuurlijk de Domtoren.
Het is echter ook mogelijk om deze skyline te personaliseren. Dat kan door een bekend pand er in te laten opnemen maar b.v. ook het eigen woonhuis of ander gebouw in Utrecht waar men een bijzondere band mee heeft.

Op donderdag 14 september j.l. is de eerste Lumina lamp met een gepersonaliseerde skyline overhandigd en wel aan Bob Scherrenberg. Hij is o.a. eigenaar van de Werkspoorkathedraal in Utrecht. In dit monumentale, industriële gebouw werd vroeger o.a. rollend materieel voor spoorwegen vervaardigd. Na restauratie worden er nu grote evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten georganiseerd. Ook zijn er studio’s in gevestigd voor innovatieve bedrijven.
Graag wou hij dan ook dit gebouw op de kap van een Lumina Domlamp.
Hierbij een foto van deze bijzondere lamp met op de achtergrond de Werkspoorkathedraal.

Lumina Domtoren met Werkspoorkathedraal ©SemperNovum

Bob Scherrenberg was erg verheugd met het resultaat toen de lamp aan hem werd overhandigd!

Overhandiging van de gepersonaliseerde Lumina Domtoren lamp aan Bob Scherrenberg ©Sempernovum

Een deel van de opbrengst van de lamp gaat naar de Stichting Utrechts eigenDom t.b.v. een lichtkunstwerk.
Lees hier het verslag op de website www.onzeeigendom.nl

Wilt u ook een bijzondere, gepersonaliseerde Lumina– of Scipio domtorenlamp, neem dan even contact op.