16
Oct

Eerste serie Domlampen overhandigd.

In de sfeervolle Michaelskapel van de Utrechtse Domtoren zijn donderdag 13 oktober de eerste serie design Domlampen overhandigd aan de kopers.
De allereerste lamp was bestemd voor burgemeester Sharon Dijksma. Zij was helaas verhinderd, maar namens haar namen voorzitter Olav Rosenberg van de Stichting Utrechts eigenDom en Cor Jansen, directeur van Utrecht Marketing, de lamp (een Lumina) in ontvangst. Jansen beloofde ervoor te zorgen dat de design lamp op het bureau in de werkkamer van de burgemeester komt te staan. “Louis Verbeek is er erg goed in geslaagd eeuwenoud materiaal uit hét symbool van Utrecht een eigentijds accent te geven”, zei Jansen. “Het sluit naadloos aan bij de gedachte achter het initiatief ‘Van Dom tot steengoed’, dat meer producten bevat die zijn gemaakt van het restmateriaal.”
Ook Rosenberg toonde zich enthousiast over het resultaat van Verbeeks inspanningen. “En omdat kopers van de lampen direct bijdragen aan het realiseren van de nieuwe aanlichting van de Dom, ben ik extra blij met deze prachtige lampen”, zei hij.
De lampen zijn te zien in de VVV winkel aan het Domplein in Utrecht

Meer info over de Scipio “Domtoren” lamp >>
Meer info over de Lumina “Domtoren” lamp >>

Overhandiging eerste Lumina Domtoren lamp. V.l.n.r. Louis Verbeek, Olav Rosenberg, Cor Jansen
De Lumina ‘Domtoren’ lamp
De Scipio ‘Domtoren’ lamp